powered by Surfing Waves

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Μαντούδι: Πήγαν να ξυπνήσουν τον γιο τους και ήταν νεκρός







Σοκ έχει υποστεί ένα ανδρόγυνο από το Μαντούδι Ευβοίας, το οποίο χθες το πρωί πήγε να καλημερίσει το παιδί του και αντίκρισε αυτό που απεύχεται ο κάθε γονιός. Ο 28χρονος δεν είχε σφυγμούς και όταν διαπιστώθηκε ότι είχε πεθάνει, εκτυλίχτηκαν τραγικές σκηνές, ενώ τα ουρλιαχτά πόνου ξεσήκωσαν ολόκληρο το χωριό.

Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ της Δευτέρας οι γονείς καληνύχτισαν τον γιο τους και αφού τον είδαν να μπαίνει στο δωμάτιό του για να κοιμηθεί, πήγαν κι εκείνοι στην κρεβατοκάμαρά τους. Νωρίς το επόμενο πρωί πρώτος σηκώθηκε ο πατέρας και στις 8.00 ακολούθησε η μητέρα που ρώτησε πού είναι το παιδί. Ο άνδρας τής απάντησε ότι δεν τον είχε δει ακόμη και πως μάλλον θα κοιμόταν.

Μπήκαν λοιπόν στο δωμάτιο για να τον ξυπνήσουν, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν, με αποτέλεσμα να αρχίσει το δράμα. Από τις φωνές της μάνας γείτονες μαζεύτηκαν στο σπίτι και γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος δεν είχε σφυγμούς. Οι ψυχραιμότεροι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. Η αστυνομία απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.
Espressonews.gr


Άλλα δυο περιστατικά θανάτου κατά τη διάρκεια του ύπνου





Άλλα δυο  περιστατικά θανάτων κατά τη διάρκεια του ύπνου σημειώθηκαν αντίστοιχα σεΧαλκίδα,  και Δήλεσι Βοιωτίας, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου. Τελευταίο τραγικό περιστατικό ο θάνατος ενός εξάχρονου.

Σύμφωνα με το viotianews.gr μία μητέρα βρήκε τα ξημερώματα νεκρό το παιδί της στο κρεβάτι του. Οι γονείς ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και έφτασε ασθενοφόρο, που διακόμισε τον εξάχρονο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παρόμοιο περιστατικό θανάτου κατά τη διάρκεια του ύπνου σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Δήλεσι, με θύμα μία 22χρονη κοπέλα που επίσης βρέθηκε στο κρεβάτι της χωρίς σφυγμούς.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.