powered by Surfing Waves

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αναγνώστης διαψεύδει τον κ. Καντζούρα για τον "προβληματικό" εργολάβο



Ο κ. Καντζούρας αντιδήμαρχος Κηρέως για 7 χρόνια και πρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής ψήφισε την πρόταση του κ. Ψαρρού "άφοβα ο κόσμος να κάνει χρήση του νερού " στην Κήρινθο, επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση του νερού σε κάποιον "προβληματικό" εργολάβο. είναι όμως αλήθεια;

 

Οι κάτοικοι  της Κηρίνθου πήγαν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο  να ζητήσουν να εφαρμοστούν από το δήμο οι εντολές της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Ευβοίας .  Έκπληκτοι, , άκουσαν μια έκρηξη  του κ. Καντζούρα  ενάντια σε κάποιον "σαλτιμπάγκο"  'όπως τον ονόμασε εργολάβο που για 3 χρόνια δεν τελειώνει μια επιχορηγούμενη υδροδότηση της Κηρίνθου.   Μπορείτε να ακούσετε όσα εκτόξευσε ο κ. Καντζούρας  κατά του εργολάβου στο βίντεο  της Ελεύθερης Φωνής παρακάτω και μια εξευγενισμένη έκδοση τους στα δημοσιευμένα πρακτικά της συνεδρίασης.

 Σύμφωνα με τα πρακτικά ο κ. Καντζούρας είπε:
"Από παλαιά το νερό της  Κηρίνθου σύμφωνα με αναλύσεις ήταν κοντά στα όρια ακαταλληλότητας  όπως και το 70% πανελληνίως. Έτσι λοιπόν με πρωτοβουλία του πρώην Δήμου Κηρέως και του τότε Προέδρου κ. Σταματέλου Ιωάννη – Καλαμπόκα  υπήρξε επιχορήγηση για νέα υδροδότηση. Το έργο δημοπρατήθηκε και ο  εργολάβος, ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι άσχετος, προβληματικός και άτεχνος ( έχει και άλλα έργα σε εκκρεμότητα) και μέχρι πριν μια εβδομάδα δεν είχε κατορθώσει να βρει λύση για την λειτουργία της νέας γεώτρησης, παρά τις πιέσεις του Δημάρχου, της Επιχείρησης και εμένα προσωπικά. Οι διαδικασίες αποβολής του εργολάβου είναι χρονοβόρες."

Φυσικά  ο φθηνός περισπασμός και  το ψεύτικο 70% του κ. Καντζούρα αποδείχθηκαν μάταια  γιατί το ζητούμενο ήταν άλλο, καθαρό νερό.  Στην  επίθεση  του κ. Καντζούρα κατά  του  εργολάβου, υπήρξε ένα σχόλιο απάντηση  στο Ε.Β.  που με στοιχεία,  μιλά για χάσιμο  της επιχορήγησης υδροδότησης λόγω αδράνειας του δήμου,  δηλωση διακοπής εργασιών και δίνει μια διαφορετική εικόνα από αυτά που είπε ο κ. Καντζούρας. 


Το σχόλιο :


Ο ΚΑΤΖΟΥΡΑΣ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΗΡΙΝΘΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΑΠΟ 26/10/2010 ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΚ ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΛΗΣΗ ΤΟΚΟΦΟΡΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ 11/5/2010 ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 31308 17/5/2011 .Α)

ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΛΑΙΚΙΖΩΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟΣ ********* ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ,ΕΠΙΧΩΡΗΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΡΟΦΗΣΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΑΔΡΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,.

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΤΖΟΥΡΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΡΙΠΤΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΣ *********


το βίντεο της Ε.Φ. από την συνεδρίαση

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.