powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Έχασαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των σχολικών κτιρίων και δεν μπορούν να τα εντάξουν σε προγράμματα συντήρησης ή επέκτασης





Η Οικονομική Επιτροπή όρισε  ως πληρεξούσια δικηγόρο την κ. *************** δικηγόρο Χαλκίδας , με ΑΜ 683 η οποία θα αναζητήσει για λογαριασμό του Δήμου μας τους φακέλους της σχολικής περιουσίας ( κτίρια , οικόπεδα, οικοδομικές άδειες, τίτλους κ.λ.π) .


Ο κ. Στεργίου ανέφερε ότι: Επειδή όμως μετά από έλεγχο που έγινε δεν βρέθηκαν επαρκεί στοιχεία για το αν στους πρώην Δήμους είχαν γίνει διαπιστωτικές πράξεις μεταβίβασης της σχολικής περιουσίας ( κτίρια σχολείων κ.λ.π) προτείνω να ορίσουμε την δικηγόρο κ. *********  δικηγόρο Χαλκίδας , με ΑΜ 683 η οποία θα αναζητήσει τους τίτλους ιδιοκτησίας, τις οικοδομικές άδειες των σχολικών κτιρίων καιγενικά ότι αφορά την σχολική περιουσία ώστε να μπορέσουμε να έχουμε την συνολική εικόνα της σχολικής περιουσίας και ο Δήμος να είναι σε θέση να ενταχθεί σε νέα προγράμματα για την συντήρηση, επέκταση κ.λ.π. των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.