powered by Surfing Waves

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πρόστιμα σε δυο ελαιοτριβεία στις Κεχριές για περιβαλλοντικές παραβάσεις

Πρόστιμα των 1.000 Ευρώ επιβλήθηκαν από την Περιφέρεια στα ελαιοτριβεία ‘Ν. ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ & Μ. ΣΟΥΛΤΑΤΗ Ο.Ε.’ στα ‘Λυκορέματα’ Τ Κεχριών και α ‘Α. & Γ. ΚΟΥΝΟΒΕΛΗΣ Ο.Ε.’ στον ‘Άγιο Νικόλαο’ Κεχριών για παράβαση όρων και περιορισμών της άδειας λειτουργίας σε ένα τομέα και ειδικότερα στον τομέα περιβάλλον για χρονικό διάστημα μικρότερο από έξι μήνες.


Τα ελαιοτριβεία υποχρεούνται όπως, πριν την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου, εφοδιαστούν με τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις. Συγκεκριμένα θα πρέπει να ενσωματωθούν πρότυπες περιβαλλοντικές δεσμεύσεις (ΠΠΔ) στην άδεια λειτουργίας. Επίσης θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την αποθήκευση του ελαιοπυρήνα, ώστε τα στραγγίδια να μηδιαφεύγουν εκτός του γηπέδα των μονάδων. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης εντός της χορηγηθείσας προθεσμίας θα επιβληθούν πρόσθετες κυρώσεις σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 3982/2011 .

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.