powered by Surfing Waves

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πρόχειρος διαγωνισμός για 23.000 € για έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην Αγ. Άννα στις 14 Μάη



Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ  Προκηρύσσει, με Πρόχειρο Διαγωνισμό για την εκτέλεση του έργου «KATAΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ  ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ»
Συνολικός δημοπρατούμενος προϋπολογισμός: 23.333,33 € (χωρίς το ΦΠΑ).

(Η πιθανή αναθεώρηση, δεν περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του έργου, εκτός αν ειδικά αναγράφεται)
Χρηματοδότηση του έργου : ΣΑΤΑ

Το ποσό του Φ.Π.Α. είναι : 5.366,67€

Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ : 28.700,00 €.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την 14-5-2013, ημέρα Τρίτη στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Μαντουδίου Λίμνης   Αγ.Άννας (Μαντούδι) με ώρα λήξης παραλαβής προσφορών την 10:00 π.μ., ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του διαγωνισμού.Εάν η Δημοπρασία αποβεί άκαρπη ή άγονη για οποιονδήποτε λόγο θα επαναληφθεί την 21-5-2013  ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης παραλαβής προσφορών την 10:00 π.μ.

Στον διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν:

Μεμονωμένες εργοληπτικές επιχειρήσεις:

α.Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη ΓΓΔΕ του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον  ανήκουν στην Α1 τάξη για έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ εως και 1ης τάξης με έδρα το Νομό Ευβοίας και έναν  όμορο Νομό.

Επίσης εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμένες στα μητρώα του ΥΠΕΧΩΔΕ εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη για  έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ εως και 1ης τάξης με έδρα γενικώς.

β.Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων που τηρείται στη ΓΓΔΕ του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., εφόσον  ανήκουν στην Α1 τάξη για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ εως και 1ης τάξης με έδρα το Νομό Ευβοίας και έναν όμορο Νομό.Επίσης εργοληπτικές επιχειρήσεις εγγεγραμένες στα μητρώα του ΥΠΕΧΩΔΕ εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ εως και 1ης τάξης με έδρα γενικώς.

γ.Επισης γίνονται δεκτές για υποβολή προσφοράς Εργοληπτικές Επιχειρήσεις με Δωδεκαετή εμπειρία γραμμένες στα Νομαρχιακά μητρώα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ή ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ, καθώς και Εργοληπτικές Επιχειρήσεις προερχόμενες από κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

δ.Επίσης στη Δημοπρασία γίνονται δεκτές για υποβολή προσφοράς Κ/Ξ Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Εταιρικών) λαμβανομένων υπόψη των ανωτέρω ορίων σύμφωνα με τις διατάξεις των Νόμων.Καθώς και εργοληπτικές επιχειρήσεις με πτυχία παλαιού τύπου σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου.

Η εγγύηση για την συμμετοχή στην δημοπρασία, καθορίζεται σε ποσοστό 2% στον δημοπρατούμενο προϋπολογισμό, δηλαδή, στο ποσό των <466> € και πρέπει να απευθύνεται προς τον Ο.Τ.Α. Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας.

Πληροφορίες δίνονται στα γραφεία στα γραφεία του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, (Μαντούδι) Τ.Κ. 34010, (τηλ.22273-50313-50217) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.