powered by Surfing Waves

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ασυμμάζευτος ο Ψαρρός. Συνεχίζει να μην εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας



Στις 1/4/13 η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέρυμνας που εποπτεύει τον δήμο ζήτησε την τροφοδότηση τών κατοικων της Κηρίνθου με κατάλληλης ποιότητος πόσιμο νερό (π.χ. μεταφορά vερού με βυτiο, τpοφοδοσία με εμφιαλωμέvο νερό) μέχρι να επανελέγξει και να εγρίνει την ποιοτητα του νερού ύδρευσης.

Το δημοτικό συμβούλιο στις 5/4/13 αποφάσισε "το χωριό της Κηρίνθου να εφοδιάζεται με εμφιαλωμένο νερό με ευθύνη του Δήμου κι ένας δημοτικός υπάλληλος να κάνει κατ΄οίκον διανομή προκειμένου να προμηθεύονται και οι γεροντότεροι οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να προσέρχονται στα σημεία διανομής."

Η παρακάτω απάντηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κηρίνθου δείχνει ότι ο κ. Ψαρρός δεν εκτελεί καμιά απο τις παραπάνω αποφάσεις και οι κάτοικοι της Κηρίνθου δεν τροφοδοτούνται ακόμη  με καθαρό νερό.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.