powered by Surfing Waves

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αποδίδει η τουριστική προβολή του Δήμου Φαιστού. Αύξηση πάνω από το 20%





Νέα, η δεύτερη, επίσκεψη της Δήμαρχου Φαιστού στο Υπουργείο Τουρισμού και στον Ε.Ο.Τ. στο πλαίσιο συνεργασίας με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Εξωτερικού πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν. Τα τελευταία δύο χρόνια χτίζονται ανελλιπώς και αναπτύσσονται νέοι πυλώνες στο πλαίσιο της Στρατηγικής για την Αναβάθμιση της Δημοτικής Εξωστρέφειας και Ανταγωνιστικότητας.

Η σωστά σχεδιασμένη Τουριστική Προβολή προσδίδει στο Δήμο Φαιστού Τουριστική Ανάπτυξη, Εξωστρέφεια και Ανταγωνιστικότητα σε Διεθνές Επίπεδο.

Άλλωστε αυτό δείχνουν και τα νούμερα προσέλευσης νέων επισκεπτών όπου τα τελευταία δύο χρόνια δείχνουν αύξηση πάνω από το 20%.

Ο δήμος Φαιστού έχει ισχυροποιήσει την επωνυμία σαν τόπος προέλευσης παγκοσμίως. Να αναφέρουμε ότι έχει ναυλωθεί charter από Tel Aviv μόνο για να έρθουν στο Matala Beach Festival 2013 που διαρκεί από τις 21 έως 24 Ιουνίου και βάση μελέτης αναμένονται φέτος πάνω από 60.000 επισκέπτες μέσα στο τετραήμερο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.