powered by Surfing Waves

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ερευνάται ο Μπουραντάς. Υπόθεση αλά Ψωμιάδη με σβήσιμο προστίμων μισού εκατομμυρίου



Εισαγγελική έρευνα διατάχτηκε για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά με τις επιβολές και στη συνέχεια ακυρώσεις πρόστιμων που είχαν επιβληθεί σε ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων της Εύβοιας.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μετά από ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου έδωσε εντολή στην εισαγγελία Χαλκίδας να διερευνήσει τις υποθέσεις αυτές και αν διαπράχτηκαν κακουργηματικής φύσεως ποινικά αδικήματα όπως της λαθρεμπορίας καυσίμων και άλλα.

Παράλληλα όμως αναμένεται να διαταθεί διοικητική έρευνα για το θέμα της χορήγησης άδειας στην εταιρία ΑΓΕΤ για την καύση του επικίνδυνου για την δημόσια υγεία υλικού RDFσε μονάδα του Αλιβερίου για την οποία ο κ. Μπουραντάς επιρρίπτει ευθύνες σε υπάλληλο της υπηρεσίας του κάτι που διαψεύδει ο ίδιος και λέει ότι ή άδεια υπογράφτηκε με εντολή του αντιπεριφερειάρχη.
Ήδη ο περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς με δήλωση του στον ΛΑΜΙΑ FM-1 διαχωρίζει τη θέση του δηλώνοντας ότι για την περίπτωση της άδειας στην ΑΓΕΤ ο ίδιος δεν γνωρίζει την υπόθεση και απλά δέχεται την απάντηση του κ. Μπουραντά ότι δεν το γνώριζε και εκείνος άλλα όπως είπε όλα θα διερευνηθούν













0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.