powered by Surfing Waves

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Το Open Coffee στη Χαλκίδα




Το Open Coffee είναι ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης. Κατά καιρούς διοργανώνονται σε διάφορα μέρη συναντήσεις στις οποίες παρουσιάζονται καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες είτε βρίσκονται σε υλοποίηση είτε σε λειτουργία. Στις συναντήσεις αυτές το κοινό έχει την ευκαιρία να θέσει τις ερωτήσεις του. Πολλοί από τους συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να βρούν καινούργιους συνεργάτες, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, να βρούν χορηγούς για την υλοποίηση της ιδέας τους καθώς και να χρηματοδοτήσουν ιδέες άλλών. Μια αντίστοιχη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί και στη Χαλκίδα, στις 20 Απριλίου στο Eclipse cafe.



Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω… Σε απλά ελληνικά ο Αρχιμήδης κάποτε είπε: δώσε μου σημείο να στηριχθώ και θα κινήσω τη Γη. Στηριζόμενοι σε αυτή τη φράση διοργανώνουμε το Open Coffee Χαλκίδας στις 20/04/2013, στις 12:00 το πρωί στο eclipse café (πρώην Άμπωτης ) στην παραλία Χαλκίδας.

Φιλοδοξούμε να γίνουμε ο μοχλός για κάθε νέα ιδέα και την πραγματοποίηση της. Η συνταγή απλή: Δεκάλεπτες παρουσιάσεις και στη συνέχεια ερωτήσεις από το κοινό με σκοπό το γόνιμο και παραγωγικό διάλογο.

Οι παρουσιάσεις στην πρώτη μας συνάντηση είναι:
minds wide open και γιατί. Παρασκευάς Σμυρλάκης, Μηχανικός Λογισμικού.
Λύσεις για την στήριξη νέων επιχειρήσεων μέσω Ευρωπαικών προγραμμάτων. Παρουσιάζει ο Πέτρος Έξαρχος Σύμβουλος Ευρωπαικών Προγραμμάτων
incrediblue: Ένας νέος τρόπος ενοικίασης σκαφών αναψυχής. Θα μας μιλήσει ο ιδρυτής του, Αντώνης Φιοράκης.
Locish: Mια εφαρμογή με τη οποία οι ταξιδιώτες αγοράζουν πληροφορίες από τους κατοίκους των πόλεων.


Μαζί μας θα είναι οι ιδρυτές Αλέξης Χριστοδούλου και Γρηγόρης Ζωντανός

Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας,αφήνετε ένα σχόλιο εδώ ή και στο σχετικό facebook event.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.