powered by Surfing Waves

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Γιατί δεν υλοποιήθηκε ακόμη η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου για αγορά ασθενοφόρου;


Η πρόσφατη αποκαλυπτική απάντηση του Υπουργου Υγείας για το Κ.Υ. Μαντουδίου και ότι δεν εχει υποβληθεί αίτημα γαι την αγορά ασθενοφόρου έφερε στην επιφάνεια μια ξεχασμένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφασισε (απ.19/2011) την παραχώρηση του ασθενοφόρου αυτοκινήτου ιδιοκτησίας Δημοτικής Ενότητας Λίμνης με στοιχεία ΚΗΙ 544005 στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου ώστε να αξιοποιηθεί κατά τον καλλίτερο τρόπο και να συμβάλει αποτελεσματικότερα στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών ανάγκης. και β) να κινηθούν διαδικασίες από τον Δήμο για την αγορά νέου άρτια εξοπλισμένου ασθενοφόρου ,το οποίο επίσης θα παραχωρηθεί στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου ,το οποίο έχει τις γνώσεις και την ευθύνη για την αντιμετώπιση διακομιδής περιστατικών ανάγκης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.