powered by Surfing Waves

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Γης μαδιάμ σε δημοτικό συμβούλιο για την χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρφωσης Απορριμμάτων.


Παραλίγο ξύλο στη Πάτρα. Διεκόπη η συνεδρίαση του δ.σ.






Διεκόπη και είναι άγνωστο το πότε θα επαναληφθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα συζήτησης την χωροθέτηση Σταθμού Μεταφόρφωσης Απορριμμάτων.

Το δημοτικό συμβούλιο άρχισε τη συνεδρίαση του υπό ασφυκτικό κλοιό κατοίκων από την Μεσσάτιδα, ταΒραχνέικα, την Παραλία που αντιδρούν στην εγκατάσταση του Σταθμού στο Παυλόκαστρο, ενώ οι πολίτες από τα Συχαινά που λένε «όχι» στην προοπτική ΣΜΑ στην Ξερόλακκα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν πολλά φραστικά επεισόδια, υπήρξε επίθεση στο δήμαρχο και εκσφενδονισμός μπουκαλιού και καφέ εναντίον δημοτικών συμβούλων και τελικά η συνεδρίαση διεκόπη για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν μετά την τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδήμαρχου, ο οποίος πρότεινε ο Σταθμός να κατασκευαστεί στο Παυλόκαστρο προσθέτοντας ότι έχει ήδη ζητηθεί από το Δασαρχείο να γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει με κάτοικο που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση να πετάει μπουκάλι με νερό εναντίον δημοτικών συμβούλων γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της συμβούλου, Τασίας Παπαντωνοπούλου, η οποία απευθυνόμενη στους κατοίκους είπε: «δεν θα μας σκοτώσετε εδώ μέσα». Τη φράση αυτή ακολούθησαν ρίψεις καφέ, σπρωξιές και κλωτσιές με αποδέκτες συμβούλους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.