Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

Oικισμό 5.000 διαμερισμάτων θέλουν να κατασκευάσουν στην περιοχή του Προκοπίου


Σύμφωνα με την εφημερίδα Κέρδος μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από Ρώσους για την αγορά ακινήτων στον νομό μας. Οι Ρώσσοι είναι μαγεμένοι με την Βόρεια Εύβοια και κυρίως με το Προκόπι.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή εταιρείας κατασκευής ιδιωτικών έργων, έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων από Ρώσους οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τη δημιουργία ολόκληρου οικισμού 5.000 διαμερισμάτων στην Εύβοια, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρώσου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα κατάλληλα σε μέγεθος ακίνητα προκειμένου να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο project.

Ενδιαφέρον από Ρώσους για την αγορά ακινήτων στη χώρα μας εντοπίζουν εσχάτως στελέχη της εγχώριας αγοράς ακινήτων. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κατασκευής ιδιωτικών έργων, batistatos.gr, κ. Ν. Μπατιστάτο η εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί αυτή την στιγμή άνοιγμα στη ρωσική αγορά, έχει γίνει αποδέκτης προτάσεων από Ρώσους οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τη δημιουργία ολόκληρου οικισμού 5.000 διαμερισμάτων στην Εύβοια, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρώσου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα κατάλληλα σε μέγεθος ακίνητα προκειμένου να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο project.

Αντίστοιχα, και μέλη της ρωσικής Ενωσης Ιστιοπλόων έχουν ενδιαφερθεί για την αγορά πολυτελών κατοικιών σε παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας. Οπως επισημαίνει ο κ. Μπατιστάτος, οι Ρώσοι είναι από τους ελάχιστους οι οποίοι διάκεινται θετικά αυτή τη στιγμή έναντι των Ελλήνων βλέποντας στη χώρα μας την ευκαιρία απόκτησης μόνιμης βίζας για μετάβαση και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι, ρωσικό ενδιαφέρον διαπιστώνουν το τελευταίο διάστημα και μεσίτες στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Χαλκιδική, την οποία παραδοσιακά οι Ρώσοι προτιμούν στη χώρα μας. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής τα απούλητα εξοχικά στη Χαλκιδική φθάνουν κοντά στα 8.000 σε αριθμό, ενώ μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσον αφορά στους αγοραστές από το εξωτερικό παρατηρείται κυρίως από Ρώσους.

Οσον αφορά την εταιρεία batistatos.gr δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής ιδιωτικών έργων με ειδίκευση στον τομέα των κατοικιών. Η εταιρεία, με μετόχους τους κκ. Ν. Μπατιστάτο, Χ. Αντωνακάκη και Β. Στασινόπουλο παραδίδει έργα με το κλειδί στο χέρι έχοντας υλοποιήσει μέσα στο 2011 συνολικά 42 έργα. Το μέσο κόστος κατασκευής για την εταιρεία η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά το «υβριδικό» σπίτι με ελάχιστη έως μηδενική κατανάλωση ενέργειας διαμορφώνεται στα 1.200 ευρώ ανά τ.μ.

3 Σχόλια:

Ψαρρέ αντι να δίνεις την γη για ψίχουλα στο πρόγραμμα Ηλιος, κανεις το Παρασκευορεμα σκουπιδότοπο και να να μας ξεπουλας στη ΤΕΡΝΑ για να μας γονατίσει τεέιως να παραχωρησεις την έκταση στο Παρασκευορεμα στους Ρώσσους να κτισουν για να δούμε καμια δουλιά στη περιοχή.

5.000 διαμερίσματα θα λυσουν το προβλημα της ανεργίας και θα ανεβασουν την αξια της περιοχής. Ανοίξτε τα μάτια σας

Δεν υπάρχουν εκτάσεις γιατί δόθηκαν τσάμπα στην ΤΕΡΝΑ το 2007 απο κάποιους δημοτικούς αρχοντες και βουλευτές πλασιέ των μεγαλοκαρχαριών.
Αυτοί οι ίδιοι θα διώξουν τους Ρώσσους για να μην θιχτούν τα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ. Τουρισμός διπλα την ΒΙΠΕ δεν πάει.

Κάτι μου λέει οτι θα πάνε στην Χαλκιδική αφου δεν υπάρχει κανεις απο το δήμο να πάει ενάντια στα συμφέροντα της ΤΕΡΝΑ και προσπαθήσει να τους κρατήσει στην περιοχή.

Καλά τα λέτε, αλλά σκεφτήτε ότι αν είναι κομμουνισταί οι ρώσσοι που θα εγκατασταθουν στην περιοχή τι θα γίνει? πάνε οι τοπικές εξουσίες και οι εξουσιαστες μαζί, θα περάσουν στα χέρια του ΚΚΕ!!!! δεν ειναι λόγος να απορρίψουν την πρόταση?

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube