powered by Surfing Waves

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Πολιτιστικές εκδηλώσεις "δήμου" για το καλοκαίρι 2012



Το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012» που οργανώνουν πολιτιστικοί φορείς  της περιοχής σαν να ήταν δράση του δήμου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διάλογοι απο τα δημοσιευμένα πρακτικά  της συζήτησης του θέματος:

"Η δημοτική σύμβουλος κα Στέφου Κυριακή, επικεφαλής σύνταξης του προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων για το έτος 2012 , εισηγούμενη το θέμα είπε:   Κύριοι σύμβουλοι, σας υποβάλω πρόγραμμα εκδηλώσεων για το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012» που συντάχθηκε ύστερα από συνεργασία με τις Τοπικές Κοινότητες ,τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις Ενώσεις και τους Ομίλους της περιοχής ,προκειμένου να το εγκρίνετε κι εκφράσετε τις απόψεις σας. Επ΄ ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους και φορείς που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την άψογη συνεργασία τους.



Παναγιώτου Κων/νος: Είναι πρόγραμμα εκδηλώσεων των Πολιτιστικών Φορέων και των Συλλόγων, χωρίς να συμμετάσχει ουσιαστικά ο Δήμος και ονομάζεται Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου.


Χατζής Ανδρέας: Θα διαφωνήσω γιατί υπάρχει παραπλάνηση του κόσμου με τις εκδηλώσεις α) Λαϊκό Πανήγυρι στο Αχλάδι β) Λαϊκό Πανηγύρι στις Αμέλαντες ,κάτι που διοργανώνεται από τους ίδιους τους πολιτιστικούς συλλόγους


Λιαγκάκης Ευστάθιος : Αυτές οι εκδηλώσεις υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά από εμάς. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι συνεισφέρει ο Δήμος για την στήριξη μιας εκδήλωσης που θα διοργανωθεί από ένα σύλλογο ή σωματείο."



Πολιτιστικές εκδηλώσεις δήμου για καλοκαίρι 2012

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.