powered by Surfing Waves

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Tρόφιμα για απόρους αντί για εισιτήριο σε συναυλία

Ο δήμος Παύλου Μελά συνεχίζει τις προσπάθειες συγκέντρωσης τροφίμων για απόρους. Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια που ολοκληρώθηκε το Μάιο με τη διοργάνωση θεατρικών παραστάσεων όπου οι θεατές προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας αντί για χρήματα, τώρα διοργανώνει συναυλία. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στη Μονή Λαζαριστών, την Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 9 το βράδυ και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν από το Κέντρο Διάθεσης Ειδών και Τροφίμων. «Στεκόμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, δημιουργούμε θεσμούς κοινωνικής στήριξης και συμβάλλουμε στην κοινωνική συνοχή του τόπου με μόνιμες πια δράσεις» δήλωσε ο Δήμαρχος Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του καθώς από τις εκδηλώσεις του Μάη κατάφεραν να συγκεντρώσουν 2,5 τόνους τροφίμων.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.