powered by Surfing Waves

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Επίθεση στο δήμαρχο για την κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Αυλωνάρι


Φραστική επίθεση σε δημότες έκανε ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς σε συνέλευση κατοίκων για την κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Αυλωνάρι επειδή του έθεταν ερωτήματα και αντιρρήσεις για το έργο…

 Βέβαια ο δήμαρχος εάν γινόταν αυτό στην περιοχή της Κύμης και αντιδρούσαν οι κάτοικοι όχι μόνο θα ήταν με το μέρος τους αλλά θα σήκωνε και τη σημαία της επανάστασης κατά της πολιτείας, της περιφέρειας και οποιουδήποτε άλλου βρισκόταν στο δρόμο του όπως έχει πράξει σε άλλα ζητήματα στο παρελθόν!!!
πηγη: http://eviain.blogspot.gr/

Στο δήμο Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας  δεν δόθηκε ποτέ η ευκαιρία στους κατοίκους να θέσουν ερωτήματα και αντιρρήσεις για την κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  στο Παρασκεύορεμα.Η απόφαση πάρθηκε ερήμην της τοπικής κοινωνίας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.