powered by Surfing Waves

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Εγκαίνια Δημοτικού Κέντρου Τουριστικής Ξενάγησης






Αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες, πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι φορέων παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Κέντρου Τουριστικής Ξενάγησης του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Στο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε:

«Το Μεσολόγγι μπορεί με τηδημιουργία και λειτουργιά ανάλογων υποδομών όπως το ΚέντροΤουριστικής Ξενάγησης που σήμερα εγκαινιάσαμε, να καταστεί έναπρότυπο κέντρο εναλλακτικού τουρισμού. Αυτό τον πλούτο και τιςδραστηριότητες για τις οποίες προσφέρεται η περιοχή μας θέλουμενα αναδείξουμε με τη λειτουργία του Κέντρου ΤουριστικήςΞενάγησης, στον εξωτερικό χώρο του Κήπου των Ηρώων, τον οποίοκαθημερινά επισκέπτονται εκατοντάδες τουρίστες, οι οποίοι θαέχουν πλέον την ευκαιρία με οργανωμένο τρόπο, να γνωρίσουν τιςπολλαπλές δυνατότητες άλλα και τοπικά προϊόντα που η περιοχή μαςπροσφέρει στους τομείς φυσικού περιβάλλοντος, της αρχαιολογικήςιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ώστε να καταστήσουμε τοντόπο μας τουριστικό προορισμό 365 ήμερες το χρόνο».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.