powered by Surfing Waves

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Στην φυλακή στέλεχος του δήμου, εκτός με εγγυητική ο πρ. δήμαρχος


Στη φυλακή οδηγήθηκε πρώην διευθυντικό στέλεχος του Δήμου Προσοτσάνης κατηγορούμενο, ύστερα από πόρισμα ορκωτών λογιστών, για κατάχρηση 1 εκατ. ευρώ. Πρόκεται για τον πρώην διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην γενικός διευθυντής του δήμου Νίκο Ράγιας, ο οποίος προφυλακίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος της Δράμας.

Κατηγορούμενοι επίσης είναι ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Φατράλης και ο πρώην ταμίας του Γιώργος Στράγκας, οι οποίοι κατέβαλαν αντίστοιχα χρηματική εγγύηση, ύψους 20.000 ευρώ και 40.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τους απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα. Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, χωρίς όμως να τους επιβληθεί χρηματική εγγύηση, επιβλήθηκε και στους πρώην αντιδημάρχους Κώστας Παυλίδης και Γιώργος Παρασίδης. Στην πρώην δημοτική σύμβουλο και αντιπρόεδρο του Γυμναστηρίου της Προσοτσάνης Σοφία Καμπουρίδου της επεβλήθη χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ, αλλά όχι και έξοδος από τη χώρα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.