powered by Surfing Waves

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ποδηλατικούς σταθμούς δημιούργησε δήμος



Τρεις ποδηλατικούς σταθμούς δημιούργησε ο δήμος Τρίπολης στο κέντρο της πόλης,( στην Πλατεία Άρεως και στις οδούς Οικονομίδου 37 και Ελ Βενιζέλου 5), με σκοπό οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης να μπορούν να ενοικιάζουν ποδήλατα σε χαμηλές τιμές από τα συγκεκριμένα σημεία.

Την ευθύνη της διαχείρισης και της ενοικίασης ο δήμος την ανέθεσε κατόπιν συμφωνίας σε τρεις τοπικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδηλάτου. Οι τιμές ενοικίασης και ο τρόπος διάθεσης των ποδηλάτων διαμορφώνονται αποκλειστικά από τον δήμο Τρίπολης ο οποίος εξέδωσε και τον σχετικό κανονισμό που θα ισχύει.

Σε κάθε σταθμό θα υπάρχουν 15 ποδήλατα αλουμινίου. Μαζί με το ποδήλατο θα διατίθενται κράνος και κλειδαριά ασφαλείας χωρίς επιβάρυνση. Για τους επισκέπτες της πόλης θα υπάρχει αναλυτικός χάρτης με όλα τα σημαντικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης μας.

Οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από 1 ευρώ ανά ώρα, 8 ευρώ ανά ημέρα, έως 40 ευρώ ανά εβδομάδα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.