powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Κανένας ενδιαφερόμενος για την ταβέρνα στο Κυμάσι που δημοπράτησε ο δήμος


Aγονη ήταν η επαναληπτική δημοπρασία που έγινε  στις 29/6 για την εκμίσθωση καταστήματος στην παραλία  Κυμασι Μαντουδίου. Το θέμα  πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα περαιτέρω.

Κακοδιαχείρηση δημοτικής περιουσίας για μικροπολιτικούς λόγους


Τo εν λογω δημοτικό καταστημα  (Ταβέρνα στις μετασκευασμένες αποθήκες) είχε εκμισθωθεί μετά από δημοπρασία με 1.088€/μήνα (ή 13.056 Ευρώ το χρόνο) .  Το Σεπτεμβρη του 2011 ο δήμος απέριψε αίτημα του μισθωτή για προσαρμογή του ενοικίου λογω της οικονομικής κρίσης στα 6.000 Ευρώ ετησίως και την ίδια ημέρα ο μισθωτής διακόπτει την μίσθωση του ακινητου και το παραδίδει στο δήμο.
Με καθυστέρηση 6 μηνών τον Απρίλη του 2012 αποφασίζεται απο το δήμο να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκμίσθωσης του καταστήματος. Μετά από ένα μήνα, το Μαΐο ανακοινώνεται πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του καταστήματος που θα γινόταν τις 28 Μαΐου 2012 (με κατώτατη προσφορά ενοικίου 3.600 ευρώ ετησίως) που απέβει άγονη και επαναλήφθηκε στις 29/6/12.  Ο δήμος που το Σεπτέμβρη δεν είχε δεχτεί να προσαρμόσει το ενοίκιο στα 6.000 ευρώ ετησίως χάνοντας με αυτό το τρόπο 8 μήνες σε ενοίκια (που είναι ζημιά για το δήμο 4.000 ευρώ με το μειωμένο ενοίκιο που ζητουσε ο μισθωτής) διακηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό με αρχικό ενοίκιο 3.600 ευρώ ετησίως. Ίσως να μην είναι τυχαίο ότι μέλος της οικογένειας του μισθωτή ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την αντιπολίτευση στις τελευταίες εκλογές.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.