powered by Surfing Waves

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Με απευθείας ανάθεση θα γίνει η απομάκρυνση της δεξαμενής της ΒΙΟΜΑΓΝ απο το καταπατημένο δημοτικό χώρο στο Κυμάσι


Μετά το αποτυχή διαγωνισμό το δημοτικό συμβούλιο  αποφάσισε να αναθέσει απευθείας τη απομάκρυνση της δεξαμενής της ΒΙΟΜΑΓΝ στην Εταιρεία  “Technoscrap –Αναστάσιος Τσόκος ΑΕ” η οποία προσφέρει στο Δήμο, τιμή εκποίησης 8 λεπτά ανά κιλό.
To 2009 είχε επιβληθεί πρόστιμο στην εν λόγω εταιρεία απο την Νομαρχία Ευβοίας για μην τήρηση περιβαλλοντικών όρων σε μονάδα διάλυσης αυτοκινήτων στο Βασιλικό

Οπως  ανέφερε ο κ. Τζαχρήστος " Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την επικοινωνία μαζί μας (για πληροφορίες - παραλαβή διακήρυξης) θεώρησαν υψηλό το τίμημα των 13 λεπτών / κιλό παλαιών μετάλλων (scrap), διότι συνυπολογίζουν και το κόστος κοπής και μεταφοράς.  Από τη διάλυση της δεξαμενής εκτιμάται ότι θα προκύψουν περίπου 93.415 κιλά παλαιών μετάλλων (scrap). Η τιμή εκκίνησης, ορίστηκε από την αρμόδια επιτροπή (Λιακόπουλος Μηχανικός Δήμου, Ι. Στεργίου Δημοτικός Σύμβουλος και Ε. Ζαργάνη Πρόεδρος Τ.Κ. Μαντουδίου) στα 13 λεπτά ανά κιλό scrup. Στόχος του Δήμου είναι η διάλυση της δεξαμενής και η αποκατάσταση του χώρου με το λιγότερο δυνατό κόστος."

Δεν δόθηκε χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών απομάκρυνσης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.