powered by Surfing Waves

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Γιορτή της Αγρότισσας




Με στόχο την απόδοση τιμής στον Αγρότισσα γυναίκα, για τον πολλαπλό ρόλο της και για τη συνεισφορά της στην αγροτική οικονομία η δημοτική ενότητα Καλοχωρίου, του δήμου Ζίτσας, διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά στις 2 Αυγούστου, τη «Γιορτή της Αγρότισσας», στο Χάνι Τσίκα.

Η γιορτή εντάσσεται στις Πολιτιστικές-Αθλητικές Εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2012, που διοργανώνει ο δήμος Ζίτσας σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Αγρότισσας, χορό και δημοτική βραδιά με τον Πέτρο Λούκα –Χαλκιά στο κλαρίνο και τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι.

Μια μέρα νωρίτερα την 1η Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα για τα προγράμματα αναφορικά με τα νέα προγράμματα για τις βιώσιμες καλλιέργειες και το σύγχρονο αγρότη, με διοργανωτές την τοπική κοινότητα και τον εκπολιτιστικό σύλλογο Καλοχωρίου Ζίτσας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.