powered by Surfing Waves

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Δωρεάν ιατρικός φάκελος για δημότες






Υπηρεσία δωρεάν ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου για όλους τους Δημότες Λαγκαδά,προγραμματίζει να παράσχει η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του δήμου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.  136 δήμοι είναι μέλη του δικτύου. Ο δήμος μας δεν συμμετέχει στο δίκτυο.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, ο δημότης μπορεί να έχει διαθέσιμο όπου και όποτε το χρειαστεί, τον προσωπικό ιατρικό του φάκελο, με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, με όλες τις ιατρικές του πληροφορίες, και θα τον συμπληρώνει με ότι νεότερο στοιχείο προκύπτει σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Ακόμη ο δημότης μπορεί να δίνει πρόσβαση με ασφάλεια στους προσωπικούς του γιατρούς, και αν το επιθυμεί να τους αφαιρεί το δικαίωμα πρόσβασης.

Τα οφέλη για το γιατρό που θα αποκτήσει κωδικό πρόσβασης είναι επίσης πολλά, διότι θα γνωρίζει τον ιατρικό φάκελο και όλες τις λεπτομέρειες του ιστορικού του ασθενούς του, όποτε χρειάζεται.

Όσοι δημότες επιθυμούν να δημιουργήσουν προσωπικό ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, ή όσοι ιατροί θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά, στη διεύθυνση: Χρ. Σμύρνης 29στον 1ο όροφο, για να του δοθεί κωδικός.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.