powered by Surfing Waves

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Προκηρυξη διαγωνισμού για την συντήρηση και επισκευή οχημάτων του δήμου αξίας 96.000 €

Ο δήμος προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά συμπλήρωση τιμολογίου και με έκπτωση επί τοις εκατό
για τις εργασίες Συντήρησης και επισκευής μεταφορικών μέσων , βαρέων και λοιπών μηχανημάτων .Οι εργασίες Συντήρησης και επισκευής μεταφορικών μέσων , βαρέων και λοιπών μηχανημάτων είναι προϋπολογισμού 96.000,00 € συμπεριλαμβανομένου και του Φ.Π.Α 23% .

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20/07/2012 ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας στο Μαντούδι Ευβοίας και ώρα έναρξης την 10.00 π.μ και ώρα λήξης αποδοχής προσφορών την 11.00 π.μ .

Η εγγύηση συμμετοχής που πρέπει να κατατεθεί από κάθε ενδιαφερόμενο θα ανέρχεται στο ποσό 4.800,00 €

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.