powered by Surfing Waves

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Προκήρυξη για 50 προσλήψεις στο δήμο με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 50 ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο 50 στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης - Αγίας Άννας, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας άνεργοι θα απασχοληθούν σε θέσεις εργασίας για διάστημα πέντε μηνών. Το επίδομα κοινωφελούς εργασίας διαμορφώνεται σε 625€ το μήνα.
Οι αιτήσεις κατατίθενται στα δημοτικά καταστήματα Λίμνης, Μαντουδίου και Αγίας Άννας από την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012 έως και το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.