powered by Surfing Waves

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Πιλοτικό πρόγραμμα με τίτλο "Καθαρά ποτάμια- ζωντανές πόλεις"

Πιλοτικό πρόγραμμα με τίτλο «Καθαρά Ποτάμια – Ζωντανές Πόλεις» υλοποιεί ο εθελοντικός οργανισμός για την προστασία του αστικού περιβάλλοντος ECOCITY σε συνεργασία με τον δήμο Δέλτα, απ΄όπου διέρχονται οι ποταμοί Αξιός, Λουδίας και Αλιάκμονας.

Προσανατολισμός του προγράμματος είναι, μετά την αξιολόγηση που εκτιμάται να ολοκληρωθεί τον επόμενο Ιανουάριο, η προστασία των ποταμών να γίνει μέρος της τοπικής κουλτούρας και καλλιέργειας των νέων ανθρώπων, ώστε οι πηγές φυσικού πλούτου να αποτελέσουν κυρίαρχο μέσο ανάπτυξης και ανάδειξης περιοχών.

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης κυρίως των μαθητών στην προστασία των ποταμών και του οικοσυστήματος της περιοχής. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.