powered by Surfing Waves

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Loutraki Thermal Spa: Διαφημιστική «επίθεση» για την προσέλκυση τουριστών






Σημαντικές προσπάθειες και πολύπλευρες ενέργειες γίνονται από την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ για να αυξηθούν οι επισκέπτες και κατ' επέκταση η ζήτηση των υπηρεσιών τουΥδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου (Loutraki Thermal Spa), έτσι ώστε σταδιακά να καταστεί μια ανταγωνιστική, βιώσιμη και εύρωστη επιχείρηση.

Oι στοχευμένες προσπάθειες πάντα είχαν και έχουν ως στόχο τη βελτίωση της εικόνας (image) του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa, της ανταγωνιστικότητας, καθώς και την αύξηση της ζήτησης, ενέργειες που έχουν ως στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στο Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, προς το συμφέρον των δημοτών, της Επιχείρησης και των εργαζομένων γενικότερα.

Εκτός από τη διαφημιστική προβολή του Loutraki Thermal Spa και του Λουτρακίου στα κινούμενα μέσα (κινούμενη διαφήμιση) και συγκεκριμένα σε λεωφορεία τα οποία θα καλύψουν κεντρικούς κορμούς, Κηφισιά - Σύνταγμα - Γλυφάδα, κυκλοφορεί επίσης διαφήμιση του Υδροθεραπευτηρίου και των ποιοτικών υπηρεσιών του στο Αθηνόραμα Τράβελ.

Παράλληλα, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκεται σε εξέλιξη ραδιοφωνική καμπάνια στο Ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 972 καθώς και στο INFO radio 101,1 το οποίο έχει μεγάλη εμβέλεια και καλύπτει εκτός της Κορινθίας, όλη την εθνική οδό μέχρι την Αθήνα και συγχρόνως ακούγεται και σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας. Ειδικότερα για την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία και τη διαφήμιση στον Αντένα ΑΝΤ1 972, ξεκινά διαγωνισμός με συμμετοχή των ακροατών όπου στους νικητές θα δοθούν ως δώρα, πολύτιμες υπηρεσίες του Spa. Ο δήμαρχοςΚώστας Λογοθέτης θα δώσει συνεντεύξεις και στα δύο ραδιοφωνικά Μέσα για να προβάλει το δήμο σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.