powered by Surfing Waves

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πρόθεση της κυβέρνησης η αναμόρφωση του "Καλλικράτη"

«Πρόθεση της κυβέρνησης είναι η αναμόρφωση του "Καλλικράτη" και στην αναμόρφωση αυτή η Λέσβος έχει προτεραιότητα», αναφέρει σε επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου.

Με την επιστολή αυτά απαντά σε ανάλογη επιστολή του δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Βουνάτσου, και ενημερώνει το δήμαρχο ότι σύντομα θα επισκεφτεί το νησί και θα συζητήσει το όλο θέμα.

«Γνωρίζεις πολύ καλά ότι κατανοώ τόσο τα προβλήματα που δημιούργησε ο "Καλλικράτης" με την επιβολή ενός δήμου στο νησί μας, όσο και τη δυσχερή θέση στην οποία περιήλθες με το να αδυνατείς να προσφέρεις τις πρέπουσες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας», αναφέρει -απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο- ο αναπληρωτής υπουργός, στην επιστολή του, την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Βουνάτσος. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.