powered by Surfing Waves

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σε απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών προβαίνει ο δήμος



Σε απευθείας ανάθεση προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για την κίνηση των αυτοκινήτων του Δήμου για το χρονικό διάστημα από 1/7 έως 31/10/2012 στον κον Καψάλα Χαράλαμπο προέβει ο δήμος. Δεν προσδιορίστηκε το ποσό της δαπάνης.

Οι δήμοι μπορού να προβαίνουν σε απευθειας αναθέσεις όταν η προμήθεια δεν υπερβαίνει το ποσό των 15.000 ευρώ ετησίως (ΚΥΑ 27319/18-7-2002). Ο προϋπολογισμός του δήμου προβλέπει δαπάνες 349.000 Ευρώ σε καυσιμα για το 2012.  Δυο δημοπρασίες  που έγιναν στις 30/3/12 και 2/4/2012 για την προμήθεια καυσίμων και ελαιολιπαντικών απέβησαν άγονες και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε στις 9/4/12 να προβεί στη ανάθεση προμήθειας καυσίμων με διαπραγμάτευση.



Ο κ. Τζαχρήστος εισηγούμενος το θέμα  ανέφερε "Κύριοι σύμβουλοι,προκειμένου να συνεχίσει ο Δήμος απρόσκοπτα να λειτουργεί, θα πρέπει να γίνει ανάθεση απευθείας ανάθεση καυσίμων για χρονικό διάστημα τεσσάρων μηνών ήτοι από 1/7 έως 31/10/2012.
Εάν δεν καταφέρουμε έστω και την ύστατη στιγμή να καταφέρουμε την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών έστω και με αυτό τον τρόπο κινδυνεύουν όλα τα αυτοκίνητα του Δήμου να μείνουν σε ακινησία, με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος της δημόσιας υγείας, αφού δεν θα είναι δυνατόν ,ούτε την αποκομιδή των απορριμμάτων να κάνουμε ,ούτε τα άχρηστα αντικείμενα να μεταφέρουμε από τους κάδους απορριμμάτων".

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.