powered by Surfing Waves

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την διάλυση δεξαμενής καυσίμων στο Κυμάσι αξίας scrap 15 χιλ. ευρώ



Ο Δήμος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας διενεργεί φανερό, προφορικό, πλειοδοτικό διαγωνισμό για την κοπή, διάλυση, εκποίηση και απομάκρυνση παλαιάς, κενής, μεταλλικής δεξαμενής καυσίμων, διαστάσεων : διάμετρος (d) : 19,1μ, ύψος (h) : 10,3 μ. και πάχος λαμαρίνας 10 mm που βρίσκεται εντός δημοτικής έκτασης στην παραλία Κυμάσι της Τ.Κ. Μαντουδίου.

Από τη διάλυση της δεξαμενής εκτιμάται ότι θα προκύψουν περίπου 93.415 κιλά παλαιών μετάλλων (scrap). Επειδή δεν είναι δυνατόν να γίνει εκ των προτέρων ζύγιση του ακριβούς βάρους της δεξαμενής, είναι πιθανόν να υπάρχει απόκλιση  από την εκτιμώμενη ποσότητα. Οι ακριβείς ποσότητες θα προκύψουν μετά την κοπή-διάλυση μέσω των ζυγολογίων.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Μαντουδίου την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012 και ώρα 13:00 από την Αρμόδια Επιτροπή που συστάθηκε με την 65/2012 Απόφαση του Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου (Ν.3852/2010). Στην περίπτωση που η δημοπρασία καταστεί άγονη θα επαναληφθεί την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Η ελάχιστη τιμή πώλησης του scrap, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το κόστος κοπής-διάλυσης-μεταφοράς καθορίζεται στα 0,13 € ανά κιλό + ΦΠΑ 23%. Για όλη τη δεξαμενή 12.143,95 € + 23%, δηλαδή ελάχιστη συνολική εκτιμώμενη τιμή 14.937,06 €.

Για να γίνει κάποιος δεκτός στο διαγωνισμό πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασίας ως εγγύηση γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων για παρακατάθεση σε αυτό από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στην δημοπρασία
ή άλλο που ενεργεί για λογαριασμό του διαγωνιζόμενου , ποσού ίσου με το 1/10 αυτού της ελάχιστης τιμής πώλησης της δεξαμενής (12.143,95 / 10 = 1.214,4 €).

Κατά την υπογραφή της σύμβασης θα αντικατασταθεί με την εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης που θα καταθέσει στο Δήμο ο ανάδοχος που θα πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό.

Πριν την υπογραφή της σύμβασης ο υποψήφιος ανάδοχος καταθέτει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης στο ύψος του ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ σύμβασης, που θα προκύπτει από την τιμή σε ευρώ ανά κιλό scrap που πλειοδότησε στο διαγωνισμό επί την εκτιμούμενη ποσότητα σε κιλά (93.415 κιλά)

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών κοπής –διάλυσης της δεξαμενής και την ακριβή ζύγιση του εκποιούμενου scrap θα οριστεί από την επιτροπή η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ πώλησης που θα προκύπτει από την υποβληθείσα τιμή σε ευρώ ανά κιλό scrap που πλειοδότησε στο διαγωνισμό επί το πραγματικό ζυγισθέν βάρος της δεξαμενής που θα προκύψει από τα ζυγολόγια.

Ο ανάδοχος θα καταβάλει το τελικό ποσό στο ταμείο του Δήμου και στη συνέχεια θα του επιστραφεί η εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης, διαφορετικά η εγγύηση που έχει καταθέσει καταπίπτει υπέρ του Δήμου χωρίς δικαστική παρέμβαση. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.