powered by Surfing Waves

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

"Γεφύρι της Άρτας" το έργο Παπάδες- Αγδίνες. Κινδυνεύει να καταστραφεί από τις βροχές του χειμώνα

 Από το kathforos.blogspot.gr

Το εργο Παπάδες - Αγδίνες με τις πρώτες ύλες και την εργασία που θα ξεπλύνει ο χειμώνας...πεταμένα λεφτά

Από τον Μάιο του 2010 το έργο πνοής κατασκευής δρόμου 6 χιλιομέτρων που συνδέει τα δύο άκρα της βόρειας Εύβοιας και συντομεύει κατά 20 ολόκληρα χιλιόμετρα την διαδρομή Παπάδες - Ιστιαία, ξεπλαίνεται από την βροχή και μαζί του και τα λεφτά του έλληνα φορολογούμενου.
Ο ασφαλτοτάπητας δεν στρώνεται αν και όλα είναι έτοιμα με την προεργασία και τα αποχετευτικά έργα να έχουν ολοκληρωθεί. Το αποτέλεσμα είναι να χάνονται καθημερινά και τα λεφτά που ήδη έχουν επενδυθεί στον μικρό αυτό δρόμο.

Πρώτες ύλες, μηχανήματα και δρόμος (χαρακ. 3Α) να διαλύονται καθημερινά σκορπίζοντας τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων και των προγραμμάτων επιχορήγησης.
Τελικά μόνο σε ένα είναι γρήγοροι αλλά και αυτό το πήραν τα στοιχεία της φύσης, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που λέει μεταξύ άλλων ".... Καλώς ήρθατε, μειώστε ταχύτητα" ... για να δείτε την πινακίδα.


Κρίμα.....




Το χέρι του Συμεών

Χθές σε επικοινωνία του Συμεών Κεδίκογλου με το αρμόδιο Υπουργείο για το δρόμο Αγδίνες Παπάδες, που όχι αδικαιολόγητα έχει χαρακτηρισθεί «στοιχειωμένος», υπήρξε η διαβεβαίωση ότι έχει εξασφαλισθεί πίστωση για το έργο, η οποία μάλιστα έχει ήδη διατεθεί και βρίσκεται στο ταμείο της Περιφέρειας. -

Ο Συμεών Κεδίκογλου επικοινώνησε αμέσως με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για να ξεκινήσει το έργο χωρίς καθυστερήσεις, αφού ο ανάδοχος του έργου και η πίστωση υπάρχουν, από όπου και τον διαβεβαίωσαν ότι το έργο ξεκινά.

Ο Συμεών Κεδίκογλου θα παρακολουθεί την πορεία του έργου, ο συνολικός προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 93.000 ευρώ. 


Διαβάστε επίσης

Μέχρι τον Αύγουστο παρατάθηκε η ολοκλήρωση του δρόμου Παπάδες-Αγδίνες Τρίτη, Απριλίου 02, 2013

Μπουραντάς προς Χατζηδάκη :έργα στην Εύβοια δεν δημοπρατούνται επειδή οι πιστώσεις που έχουν διατεθεί είναι ανεπαρκείς Τρίτη, Αυγούστου 27, 2013























0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.