powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Προβολή δήμου στην Ρωσική αγορά: Ξενάγηση Ρώσων δημοσιογράφων

από το   topikiprotovoulia.blogspot.gr

Ο ΕΟΤ σε συνεργασία με περιφέρεια και την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας οργάνωσε μια επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων για την προβολή της Εύβοιας στην Ρωσική αγορά.
Εμείς αναλάβαμε να τους ξεναγήσουμε για 3 ώρες. Προσπαθήσαμε να πρωτοτυπίσουμε για να μας θυμούνται και να εστιάσουμε στα χαρακτηριστικά της περιοχής, αυτά που έχουμε συμφωνήσει ότι θα προβάλλουμε:

το συνδυασμό βουνού και θάλασσας
την παρθένα φύση
την ανθρώπινη και προσωπική φιλοξενία για να τονίσουμε το πρώτο χαρακτηριστικό της περιοχής μας επισκεφτήκαμε τον καταρράκτη στη Δριμώνα και αμέσως μετά βρεθήκαμε στη θάλασσα.
Η διαδρομή αλλά και η τοποθεσία στον καταρράκτη προβάλει την παρθένα φύση μας. Τους εντυπωσιάσαμε όμως με τις υπερήλικες ελιές που επισκεφτήκαμε στον ελαιώνα.

Την πολύ προσωπική φιλοξενία την έχουμε μέσα μας και το δείξαμε με το κέφι και την συνεργασία. Ετοιμάσαμε πικ νικ στην παραλία με τη βοήθεια του κέντρου Υιαλού. Ελληνικοί μεζέδες-φάβα, ντολμάδες,μελιτζανοσαλάτα,κολοκυθοκεφτέδες,ελιές,πίτα,γλυκά του κουταλιού κλπ- τοπικό κρασί και η παρουσία μας δημιούργησαν ένα χαλαρό κλίμα.
Μαντεύοντας την διάθεσή τους για μπάνιο στην θάλασσα,είχαμε φροντίσει να υπάρχει δωμάτιο για να αλλάξουν και ξαπλώστρες στην παραλία.






Ο καιρός ήταν σύμμαχός μας.
Τους δώσαμε ένα μικρό και ελαφρύ δώρο (έχουν πάντα λίγο χώρο στις αποσκευές) και φυλλάδιο στα Ρωσικά με πληροφορίες και τη σελίδα μας www.enjoyevia.com που έχει πληροφορίες μεταφρασμένες στα ρωσικά.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.