powered by Surfing Waves

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

4 μήνες σε αργία για εικονικά δημοτικά συμβούλια



Με 4μηνη αργία από τα καθήκοντά του τιμωρήθηκε χθες από το Εφετείο Λάρισας, ο δήμαρχος Αγράφων, Δημήτρης Τάτσης, για εικονικά δημοτικά συμβούλια, μετά από κινήσεις της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας–Στερεάς Ελλάδας, Καλλιόπης Γερακούδη.

Ο δήμαρχος, με όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του, δεν φαίνεται να έπεισε τους δικαστές που του επέβαλαν την ποινή των 4 μηνών για το πειθαρχικό παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος από δόλο.

Ο δήμαρχος έχει το δικαίωμα να ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης στο Συμβούλιο Επικρατείας μέσα σε διάστημα 30 ημερών, αλλά αν η ποινή δεν εξαλειφθεί τότε εκπίπτει του αξιώματός του.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.