powered by Surfing Waves

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Σίμος και Μαρκόπουλος στο Σπαθάρι για την εκδήλωση για τους πεσόντες της ΕΛΔΥΚ -Φωτογραφίες

Στα πλαίσια της ετήσιας τελετής μνήμης για τους πεσόντες μαχητές της ΕΛΔΥΚ το 1974 παραβρέθηκαν στο Σπαθάρι Ευβοιαςο Μητροπολίτης Χαλκίδας κ. Χρυσόστομος και οι βουλευτές Ευβοίας κκ. Σίμος Κεδίκογλου και Κων/νος Μαρκόπουλος . Η τελετη έγινε στο μνημείο των πεσόντων, στο Σπαθάρι, χθές Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.
Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκε στο κινηματοθέατρο "ΕΛΥΜΝΙΟ", στη Λίμνη, το ντοκιμαντέρ "Παγωμένος χρόνος"του σκηνοθέτη Ηλία Ιωσηφίδη, το οποίο αναφέρεται στα γεγονότα του 1974 στην Κύπρο . Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ και απέσπασε το πρώτο βραβείο στο πανελλήνιο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ "DOC FEST" της Χαλκίδας.


Φώτο Paliatsos




Φώτο Paliatsos

Φώτο Paliatsos

Φώτο Paliatsos



Φώτο Paliatsos

Φώτο Paliatsos

Φώτο Paliatsos

Φώτο Paliatsos

Φώτο Paliatsos

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.