powered by Surfing Waves

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ψαλίδι σε υπερωρίες, λειτουργικές δαπάνες & επιχορηγήσεις των δήμων





Υπερωρίες, λειτουργικές και δαπάνες μετακινήσεων, προμηθειών, κινητών τηλεφώνων αλλά και κάθε είδους επιχορηγήσεις κόβει σε δήμους και περιφέρειες ο προϋπολογισμός του 2014.

Συγκεκριμένα:

-Για τις δαπάνες υπερωριών τονίζεται ότι εγκρίνονται μόνο για έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες και αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια αξιοποίησής των υπαλλήλων εντός του ωραρίου εργασίας.

-Περιορίζονται στο ελάχιστο δαπάνες υπηρεσιακών μετακινήσεων, προμηθειών, κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και δημοσίων σχέσεων, όπως συμμετοχή-διοργάνωση εκθέσεων στο εσωτερικό-εξωτερικό, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και εκτυπώσεις-εκδόσεις λευκωμάτων.

- Περιορίζονται, επίσης, στις απολύτως αναγκαίες οι πάσης φύσεως προαιρετικές δαπάνες του άρθρου 202 του Ν. 3463/2006, όπως είναι οι επιχορηγήσεις ΝΠΔΔ, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, ακόμη και τα βοηθήματα σε οικονομικά αδύνατους.

Παράλληλα από το υπουργείο Εσωτερικών περικόπτονται περί τα 230 εκατ. ευρώ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.