powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί δυο διαχειριστικές μελέτες για το δημοτικό δάσος Κηρίνθου; Τι σκοπό εξυπηρετεί η νέα ανάθεση του κ. Ψαρρού;


Το πολυμελετημένο δάσος Κηρίνθου

Τον Ιούλιο δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια η έγκριση  επικαιροποίησης τιμολογίου και προϋπολογισμού της μελέτης:  "«Προστασία-Βελτίωση-Διαχείριση του Δημοτικού Δάσους Κηρίvθου περιοχής Δασαρχείου Λίμνης" του Δήμου Μαvτουδίου-Λίμvης-Αγίας Άννας όπως συvτάχθηκε από τον Δασολόγο Σ.  Μ.  και ελέγχθήκε από το Δασαρχείο Λίμνης. Το κόστος ήταν 28.162,09€.  Η μελέτη είχε εγριθεί με την  αριθ.πρωτ.546/24-02-2004 Απόφαση της Δ/νσης Δασών Περιφέρειας Στερεάς
Ελλάδας.  Η Διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων είναι υποχρεωτική να γίνεται σε δύο επίπεδα σχεδιασμού, ένα μακροχρόνιο ανά 20ετία και ένα μεσοπρόθεσμο ανά 10ετία.


Στις 16/9/13 ο κ. Ψαρρός έκανε απευθείας ανάθεση στην επιχείρηση ********************* με έδρα τη Χαλκίδα Ευβοίας  την εργασία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΗΡΙΝΘΟΥ» ποσού ευρώ 4.499,34 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%.

Τι πρόβλημα υπήρχε με την πρώτη μελέτη; Τι σκοπεύει να κάνει οδήμος με το δάσος Κηρίνθου;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.