powered by Surfing Waves

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Αναγνωστάκης στο Δημοτικό Συμβούλιο- Μία από τα ίδια ξανά




Ο βουλευτής Εύβοιας της Δημοκρατικής Αριστεράς Δημήτρης Αναγνωστάκης, επισκέφτηκε χθες 24-09-2013 τη Λίμνη Εύβοιας, για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης –Μαντουδίου –Αγίας Άννας.







Ο Δήμαρχος κ. Ανέστης Ψαρρός ενημέρωσε τον βουλευτή, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και επικεντρώθηκε κυρίως στο κλείσιμο Υπηρεσιών, όπως η ΔΟΥ Λίμνης, το Ειρηνοδικείο, οι Λιμενικοί Σταθμοί, στην ελλιπή στελέχωση του Κέντρου Μαντουδίου καθώς και σε θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν τους δημότες.

Ο Δήμαρχος αναγνώρισε τη στήριξη που παρείχε ο βουλευτής, στα παραπάνω ζητήματα του Δήμου, αφού από την πλευρά του ασκήθηκε κοινοβουλευτικός έλεγχος είτε με κατάθεση αναφορών είτε με κατάθεση σχετικών ερωτήσεων.

Το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων που τοποθετήθηκαν στη συνεδρίαση, ζήτησαν να υπάρξει άμεση παρέμβαση για την προστασία των παραγωγών της περιοχής και τη διερεύνηση συμμετοχής τους στις λαϊκές αγορές.

Ο βουλευτής στη σύντομη παρέμβασή του αναφέρθηκε στα γενικότερα θέματα που απασχολούν το χώρο της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, στη δραματική μείωση των πόρων της, αλλά και στη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Τέλος δεσμεύτηκε να διερευνήσει όσα θέματα τέθηκαν από το Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενημερώσει για την εξέλιξή τους.

eviaportal.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.