powered by Surfing Waves

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Και άλλη αγωγή κατά του δήμου από απλήρωτο δικηγόρο


Από τα πρακτικά της Οικονομικής Επιτροπής:
"Μας είχε κοινοποιηθεί αγωγή της κ. **********ασκούμενης δικηγόρου η οποία ενεργεί ως νόμιμη κληρονόμος του αποβιώσαντος δικηγόρου **************, κατά του Δήμου για οφειλές του Δήμου προς τον αποβιώσαντα πατέρα της . Η υπόθεση αυτή εκκρεμεί λόγω του γεγονότος ότι η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νομού Ευβοίας δεν θεωρεί το ένταλμα ώστε ο Δήμος να προβεί στην πληρωμή του ανωτέρω δικηγόρου για υπηρεσίες που παρείχε στον Δήμο.
 Εμείς με την αριθμ. 4/2012 είχαμε ορίσει δικηγόρο την κ. ****************** δικηγόρο Λίμνης, η οποία όμως στη συνέχεια κατά δήλωση της δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τον Δήμο γιαυτό πρέπει να προβούμε στην αντικατάσταση της με τον ορισμό ως πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου την κ. Ζι******************* η οποία θαεκπροσωπήσει τον Δήμο στην τακτική δικάσιμο και σε όσες άλλες οριστούν μέχρι την τελική περαίωση ης υπόθεσης"

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.