powered by Surfing Waves

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησε το 1ο Family Run στην παραλία της Αγίας Άννας



Family Run - ο πρώτος αγώνας για όλη την οικογένεια θα πραγματοποιηθεί στην Βόρεια Εύβοια





Ο 1ος Family Run θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια!

Family Run - Ο Πρώτος Αγώνας για όλη την οικογένεια θα πραγματοποιηθεί στην Βόρεια Εύβοια

Tα τελευταία χρόνια διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα ένας σηµαντικός αριθµός αγώνων που απευθύνονται σε έµπειρους ή ερασιτέχνες δροµείς, κολυμβητές και ποδηλάτες.

27-29 Σεπτεμβρίου, Αγία Άννα Βόρεια Εύβοια

Σε πολλούς από αυτούς υπάρχει ως παράλληλη εκδήλωση η διοργάνωση ενός παιδικού αγώνα για να προσφέρει χαρά και άθληση στις µικρές ηλικίες.

Ποτέ όµως δεν έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα ένας αγώνας στον οποίο να συμμετέχει όλη η οικογένεια, ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙ∆ΙΑ ΩΣ ΜΙΑ ΟΜΑ∆Α, που αγωνίζονται µαζί σε µια σειρά αθλημάτων αλλά ταυτόχρονα και να δημιουργεί αυτές τις πολύτιµες οικογενειακές στιγµές που όλοι θα αναπολούµε τα επόµενα χρόνια, μυώντας τα παιδιά μας στις χαρές του αθλητισμού, της οµαδικότητας και της ευγενούς άµιλλας.

Ο Family Run δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό τον σκοπό.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η καθιέρωση ενός αγώνα – θεσµού, στα πρότυπα αντίστοιχων διεθνών διοργανώσεων. Ο αγώνας δεν θα περιορίζεται στο αγωνιστικό µόνο κοµµάτι αλλά και σε πλήθος άλλων παράλληλων δραστηριοτήτων, µε εκπαιδευτικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ο αγώνας θα διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετικά µέρη της χώρας µας µε στόχο µεταξύ άλλων την γνωριμία µε περιοχές φυσικού και ιστορικού ενδιάφεροντος, την ενίσχυση τοπικών κοινωνιών, αλλά και την παροχή βοήθειας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.



Ο 1ος Family Run θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη περιοχή της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια!

Πρόκειται για το πρώτο μαζικό, αθλητικό, οικογενειακό event με αγώνες:
_ τρεξίματος(διαφορετικές κατηγορίες)
_ ποδηλάτου
_ canoe – kayaκ

Κεντρική ιδέα στη διοργάνωση είναι η συμμετοχή των γονιών μαζί με τα παιδιά τους και ως εκ τούτου ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ομαδική/οικογενειακή συμμετοχή.

Για αυτό το λόγο, τα αγωνίσματα και οι διαδρομές σχεδιάζονται από έμπειρους προπονητές παράλληλα με εξειδικευμένους παιδαγωγούς και με ηλικιακές κατηγορίες για τα παιδιά που ξεκινούν από 3 μηνών έως 16 χρονών. Στόχος είναι η βράβευση όλων των συμμετεχόντων.

O αγώνας απευθύνεται σε οικογένειες µε την ευρύτερη σηµασία της λέξης και σε όλους τους πιθανούς συνδυασµούς. Μπορεί να συµµετάσχει ένας γονέας µε ένα παιδί, δύο γονείς µε ένα παιδί, δύο γονείς µε δύο παιδιά, πολύτεκνες οικογένειες, µονογονεϊκές οικογένειες, νονοί µε βαφτιστήρια, θείοι και θείες µε ανίψια, παππούδες και γιαγιάδες µε εγγόνια κ.α.

Χρυσός Χορηγός του αγώνα είναι η MEΛΙΣΣΑ με τα pasta kids που έχει συνδέσει πλέον το όνομά της με την υποστήριξη δρομικών αγώνων που δίνουν του σύνθημα ενός υγιεινού τρόπου διαβίωσης και διατροφής.



Eπίκεντρο των εξωαγωνιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων ως Χορηγός Φιλοξενίας θα αποτελεί το ξενοδοχείο THALATTA μέλος των Small Luxury Hotels of the World (SLH), το οποίο έχει καταφέρει να συνδυάζει το μοντέρνο design και αισθητική που εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό περιβάλλον, με την παροχή εκείνων των υπηρεσιών που το καθιστούν ως ιδανικό οικογενειακό προορισμό.

Υποστηρικτής του Αγώνα ο εμβληματικός προορισμός για όλες τις οικογένειες της χώρας και όχι μόνο το αγαπημένο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις εντάσονται και μαθήματα πρώτων βοηθειών στο νερό για γονείς από την ομάδα των ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas καθώς και ένα μικρό σεμινάριο για την εκπαίδευση των παιδιών από την κα Αγγελική Παππά ιδρύτρια του μοναδικού εξειδικευμένου και καινοτόμου κέντρου για την εκμάθηση αγγλικών σε μαθητές με δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες , του I LOVE DYSLEXIA.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή για μία αξέχαστη εμπειρία με τα παιδιά σας και να διασκεδάστε μέσα από την άθληση!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του Family Run στο Facebook ή το site www.familyrun.gr






ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ

To αγωνιστικό πρόγραμμα κυριολεκτικά θα καλύπτει όλες τις ηλικίες. Θα έχει 200 μέτρα με γονείς και παιδιά να τρέχουν μαζί χέρι χέρι. Μετά αγώνας 1200 μέτρων με παιδικά καροτσάκια για βρέφη και μικρά παιδάκια έως 3 ετών. Αγώνας για παιδιά 7 και 8 και 9 ετών που θα κάνουν την ίδια διαδρομή και παιδιά μεγαλύτερα που θα κάνουν μία διαδρομή μεγαλύτερη τρέχοντας. Θα έχει ποδήλατο για παιδιά και γονείς που θα κάνουν πέντε χιλιόμετρα

Απόγευμα του Σαββάτου θα έχει καγιάκ στην πισίνα του Κάμπινγκ για μικρά παιδιά μέχρι 10 ετών με τη βοήθεια σε κάποιες περιπτώσεις γονιών και ναυαγοσωστών. Ποδήλατο για μικρά παιδιά που θα ξεκινήσουν από την παραλία του ξενοδοχείου και σημείο εκκίνησης όλων των αγώνων προς το παραλιακό χωριό της Αγίας Άννας και επιστροφή από το χώμα κάνοντας κύκλο. Επίσης παιδιά λίγο μικρότερα θα κάνουν ποδήλατο 500 μέτρα από το σημείο εκκίνησης ένα γύρο και τερματισμό στην παραλία από το χώμα.

Το Σάββατο θα έχει και μία προπόνηση για ενήλικες 5 και 10 χιλιομέτρων που θα γίνει σε χωμάτινη διαδρομή από τις 4 έως τις 5.30. Το Σάββατο βρ’αδυ θα διοργανωθεί το MEΛΙΣΣΑ PASTA NIGHT για όλους τους συμμετέχοντες

Την Κυριακή το πρωί θα έχει τρέξιμο για γονείς και παιδιά σε σκυτάλη.

Θα ξεκινήσει ένας μεγάλος και θα εναλλάσσονται με παιδιά ανάλογα με τις οικογένειες. Θα είναι για 1500 μέτρα με τετραμελείς οικογένειες. Και θα έχει και καγιάκ για μεγάλους στη θάλασσα και κολύμπι ανάλογα με τον καιρό για 50 μέτρα γονείς και παιδιά.

Το μεσημέρι θα ακολουθήσουν οι απονομές και θα γίνει η τελετή λήξης του τριημέρου.


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/09

_ Παραλαβή του runners kit και εγγραφή στη γραμματεία του Αγώνα, στο Thalatta Seaside Hotel


ΣΑΒΒΑΤΟ 28/09

_ 11:30 Aγώνας 200μ. για γονείς και παιδιά μέχρι 4 ετών
_ 12:15 Αγώνας 1000μ. για όλες τις ηλικίες καθώς και με παιδικά ή βρεφικά καροτσάκια
_ 13:00 Mαθαίνουμε ποδήλατο για παιδιά μέχρι 4 ετών
_ 16:00 Oμιλία από την παιδαγωγό Αγγελική Παππά στο συνεδριακό κέντρο του Τhalatta Seaside Hotel
_ 17:30 Canoe Cayak για γονείς και παιδιά στην πισίνα του Club Agia Anna Summer Resort
_ 18:00 Μη αγωνιστική διαδρομή 5χλμ για ενήλικες
_ 19:30 MELISSA Beach Pasta Night στην παραλία του Thalatta Seaside Hotel
_ 21:00 Προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ του Aττικού Ζωολογικού Πάρκου


ΚΥΡΙΑΚΗ 29/09

_ 11:30 Μαθαίνουμε να κολυμπάμε σωστά από την ομάδα της LifeGuard Hellas
_ 12:30 Αγώνες ποδηλασίας με ηλικιακές κατηγορίες
_ 13:30 Τελετή Απονομής Μεταλλίων


Καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου και τις ώρες που δεν υπάρχει αγωνιστικό πρόγραμμα,
οι animation teams του Thalatta Seaside Hotel και του Club Agia Anna
ενώνουν τις δυνάμεις του με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από του Ολυμπιακούς Αγώνες
στο ENERGIERS ΚΙDS CLUB στο Thalatta Seaside Hotel.


12/9/2013 - Τελευταία ενημέρωση στις 13/9/2013 9:11:19 πμ

Περισσότερες πληροφορίες για το Family run στις παρακάτω διευθύνσεις.

Site: www.familyrun.gr

Email: info@familyrun.gr

Facebook.com/thefamilyrun -

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.