powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Στενό μαρκάρισμα Κ. Μαρκόπουλου σε Στουρνάρα για την Εύβοια



Για 14η φορά καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας, ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος. Αναμένεται να δούμε εάν αυτή τη φορά ο κ. Στουρνάρας παρευρεθεί στη Βουλή για να απαντήσει ή συνεχιστεί το σκηνικό των αναβολών.





Κώστας Μαρκόπουλος


Οι πολύπαθοι κάτοικοι της Εύβοιας είναι πάνω από κόμματα, ιδεολογίες και παρατάξεις. Με αυτή την λογική θα κινηθεί κοινοβουλευτικά ο κ. Μαρκόπουλος, σκληραίνει την στάση του και βομβαρδίζει με ερωτήσεις τον Υπουργό Οικονομικών, μέχρι εκείνος να αντιληφθεί το επείγον των περιστάσεων.

Χαρακτηριστικό είναι το αποψινό twitter του: «Μόλις κατέθεσα για.. 14η φορά την ίδια επίκαιρη ερώτηση για την ΛΑΡΚΟ προς τον κ Στουρνάρα. Ως τώρα απέφυγε να έρθει Βούλη.. Για πόσο ακόμα;»

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μαρκόπουλος συγκέντρωσε 23 υπογραφές για ερώτηση που αφορούσε τη διαχείριση δανείων επιχειρήσεων και επαγγελματιών σε πυρόπληκτες περιοχές.

Σήμερα κατέθεσε ερώτηση για τα δάνεια πτηνοτροφικών και κτηνοτροφικών μονάδων.

Ιδιαίτερη επιμονή έχει δείξει ο βουλευτής και στη διαχείριση των χρημάτων του «ταμείου Μολυβιάτη» για το οποίο έχει ζητήσει αναλογική κατανομή των χρημάτων στο νομό Ευβοίας.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος υποστηρίζει πως κατά την ολιγόμηνη απουσία του από την κυβερνητική παράταξη, τίποτα δεν έγινε στον νομό, για το σύνολο των επαγγελματικών τάξεων, και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την πίεση προς τους Υπουργούς που αγνοούν τα δίκαια αιτήματα της κοινωνίας της Εύβοιας. - www.eviaportal.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.