powered by Surfing Waves

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Μιχελάκης: «Η αξιολόγηση στους ΟΤΑ θα κρίνει τις απολύσεις»






«Η αξιολόγηση θα μας δώσει, ανάλογα με τις υπηρεσίες που θα μείνουν τελικά, ποιο προσωπικό και ποιος αριθμός θα μείνει στις νέες δομές. Δεν έχω κανένα στόχο» (ως προς τον αριθμό υπαλλήλων) είπε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στον ρ/σ Βήμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες κατά τις οποίες το επόμενο κύμα διαθεσιμότητας θα αγγίξει -και πάλι- τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «και εργαζόμενοι και δήμαρχοι έχουν καταλάβει την αναγκαιότητά της (αξιολόγησης) και προέβλεψε ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.
Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών υπερασπίστηκε την ανάγκη αλλαγής του εκλογικού συστήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, επικαλούμενος και τη δημοσκόπηση της Kapa Research για το «Βήμα της Κυριακής» που, κατά την εκτίμησή του, δείχνει ότι οι πολίτες θέλουν ακομμάτιστο δήμαρχο.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια συγκυβέρνηση και αυτές οι συγκυβερνήσεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν φτιάξεις στο πρώτο κύτταρο που είναι ο δήμος τέτοιες κουλτούρες συνεργασίας, δημοτικά συμβούλια από αντιτιθέμενες παρατάξεις με κοινό στόχο το καλό του τόπου τους, δεν φτιάχνεις κουλτούρες νέες, για να ξεφύγουμε επιτέλους από τις νοοτροπίες που εν πολλοίς μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.