powered by Surfing Waves

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ο δήμος σφραγίζει καντίνα



Ο δήμαρχος κ. Ψαρρός αποφάσισε την  σφράγιση τροχοκίνητης καντίνα που βρίσκεται εντός του κάμπινγκ “ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ”, χωρίς την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας από την αρμόδια αρχή.
Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με τις διατάξεις του πιο πάνω σχετικού είμαστε υποχρεωμένοι να  φραγίσουμε την καντίνα σας και γι’ αυτό παρακαλούμε όπως εντός προθεσμίας (3) τριών ημερών από της επιδόσεως σε σας του παρόντος απομακρύνεται τυχόν ευαλλοίωτα και ευπαθή προϊόντα από αυτό, προς αποφυγή περαιτέρω ζημιά σας.
Η σφράγιση του καταστήματος θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2013, από την επιτροπή σφράγισης καταστημάτων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.