powered by Surfing Waves

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πράσινο φως για διαδημοτικές μετακινήσεις υπαλλήλων



Πράσινο φως για διαδημοτικές μετακινήσεις υπαλλήλων στο πλαίσιο της διαθεσιμότητας έδωσε την Τετάρτη ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), θέτοντας ως όρο να προηγηθεί αξιολόγηση δομών και προσωπικού.

Στην πρότασή τους οι δήμαρχοι εμφανίζονται πρόθυμοι να συμβάλουν στο «καλάθι» και του δεύτερου κύματος διαθεσιμότητας με 3.500 υπαλλήλους ακόμη από το σύνολο των 12.500 που θα υπαχθούν στο καθεστώς έως το τέλος του έτους.

Μόνη προϋπόθεση, όμως, που έθεσαν για να προχωρήσει η διαδικασία είναι όσοι υπάλληλοι κριθούν πλεονάζοντες να τεθούν σε διαθεσιμότητα για σύντομο διάστημα - για παράδειγμα αναφέρθηκε ο χρόνος των 15 ημερών, χωρίς να είναι αδιαπραγμάτευτος - και στη συνέχεια να μετακινηθούν ξανά σε δημοτικές υπηρεσίες.



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.