powered by Surfing Waves

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Θα μπορέσει ο εκλεκτός του κ. Ψαρρού να περισώσει την «Νέα Πνοή»;


Μέλη του συνδυασμού "Νέα Πνοή" το 2012. 


Έγινε γνωστό  ότι o καλός μαθητής  του κ. Ψαρρού, ο κ. Στεργίου θα είναι ο νέος ηγέτης που θα οδηγήσει τον   συνδυασμό  «Νέα Πνοή» στις εκλογές. Ο συνδυασμός «Νέα Πνοή» κέρδισε της δημοτικές  εκλογές του 2010  χάρη στο μεγάλο αριθμό ψήφων που  συγκέντρωσαν στην Λίμνη και το Μαντούδι οι  αντιδήμαρχοι κκ. Στεργίου και Καντζούρας. Ο κ. Στεργίου  διορίστηκε σαν ο νέος αρχηγός του συνδυασμού. Τι περιμένατε; εκλογές από το Ψαρρό;

 Η  «Νέα Πνοή» σαν Δημοτική Αρχή απογοήτευσε και αποξένωσε πολλούς από τους ψηφοφόρους της  χάρη στο αυταρχικό, αλαζονικό  και αδιαφανή τρόπο διακυβέρνησης, την κακή οικονομική διαχείριση, την απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου, το ποδοπάτημα των τοπικών συμβουλίων και της επιτροπής διαβούλευσης, την ευνοιοκρατία και μεροληψία προς τους ημέτερους , τις πολλές απευθείας αναθέσεις, την περιβαλλοντική και  κοινωνική αναλγησία και  τις σπατάλες  πόρων σε ανώφελα  έργα αναψυχής.   Ο  δήμος μας θα μπορούσε πραγματικά να είχε ανακουφίσει την ζωή των πολιτών σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε, αλλά σε αντίθεση με άλλους δήμους δεν δημιουργήθηκε ούτε μια κοινωνική  δομή .  Η «Νέα Πνοή» σαν δημοτική αρχή απέτυχε σε όλα τα επίπεδα, δεν πέτυχε απολύτως κανένα από τους στόχους που η ίδια έθεσε,  κατασπατάλησε δημοτικούς πόρους χωρίς κανένα αποτέλεσμα,  χωρίς καμιά αναπτυξιακή προοπτική.

Ο κ. Στεργίου δεν  συμμετείχε και προσυπόγραφε απλώς  τις "πολιτικές" Ψαρρού , ήταν  στον πυρήνα λήψης αποφάσεων και σχεδιασμού  της «Νέας Πνοής» ήταν ένα βασικό όργανο  έκφρασης των  πρωτόγνωρων αντιδημοκρατικών  «ηθών»  που εισήγαγε ο συνδυασμός αυτός.

Ο χαμηλών τόνων συναυτουργός και ομοϊδεάτης

Ο κ. Στεργίου  έχει την εικόνα του μετρημένου, του σοβαρού, του ολιγομίλητου,  του «καλού παιδιού». Για πολλούς  άλλους  είναι  πληκτικός, άτολμος, γραφειοκρατικός  και προσκολλημένος σε ξεπερασμένες αντιλήψεις.   Το ερώτημα είναι αν  θα μπορέσει να ξεφύγει από το παρελθόν του,  από την τρανταχτή  έλλειψη επιτευγμάτων και να σβήσει τα ίχνη του,  την συναυτουργία του στο αυταρχικό καθεστώς και την τυφλή προσήλωση του στην χοντροειδή απολυτότητα Ψαρρού.  Θά μπορέσει  να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και να  αναζωογονήσει τον συνδυασμό του; Αμφίβολο.



ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.