powered by Surfing Waves

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σπατάλες: Γιατί ο δήμος θέλει να νοικιάσει όταν διαθέτει δικά του κτήρια;

Ο δήμος προτιμά να πληρώσει ενοίκια αντί να χρησιμοποιήσει τις 7 άδειες δημοτικές αίθουσες του κτιρίου της ΔΟΥ Λίμνης για να στεγάσει την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου. Μια νέα οικ. επιβάρυνση των 15 χιλ.  ευρώ ετησίως στα 31 χιλιάδες ενοίκια που πληρώνει ήδη.  Γιατί; (φώτο από τα Λιμνιώτικα)


Ο δήμος μας πληρώνει συνολικά 31.300 Ευρώ σε ενοίκια το χρόνο, ένα ποσό που θα αυξηθεί με την παρακάτω απόφαση.  Συγκεκριμένα στην τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο της 27/3./13 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:


Ο Αντιδήμαρχος Στεργίου Ιωάννης εισηγούμενος το θέμα είπε: Κύριοι σύμβουλοι, είναι απαραίτητο να προβούμε στην μίσθωση κτιρίου στη δημοτική κοινότητα Λίμνης , προκειμένου να στεγάσουμε την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας και συγκεκριμένα, το λογιστήριο, το τμήμα Προσωπικού, το τμήμα Εσόδων, την Ταμειακή Υπηρεσία και το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης.
Το εν λόγω κτίριο θα πρέπει να βρίσκεται πολύ κοντά στο κτίριο που στεγάζονται οι λοιπές διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου ,ώστε να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία και καλή συνεργασία των υπαλλήλων κι επίσης να είναι δυνατή η σύνδεση με το δίκτυο δομημένης καλωδίωσης.
Παρακαλώ όπως συζητήσουμε το θέμα κι εκφράσετε τις απόψεις σας.


Παναγιώτου Κων/νος: Δεν συμφωνώ με την μίσθωση αφού ο Δήμος διαθέτει δικό του κτίριο, αυτό που στεγαζόταν η Δ.Ο.Υ και το οποίο μπορούμε να εκμεταλλευθούμε.

Μουστάκας Νικόλαος: Αν υπάρχουν κτίρια του Δήμου που μπορούν να  στεγάσουν τις υπηρεσίες του Δήμου ,να τα χρησιμοποιήσουμε και να μην προβούμε σε μίσθωση.

Γεωργατζής Ευάγγελος: Δεν συμφωνώ γιατί ο Δήμος έχει δικά του κτίρια.

Το δημοτικό Συμβούλιο (11/7) Α π ο φ α σ ί ζ ε ι:

Να προχωρήσει ο Δήμος σε μίσθωση κτιρίου στη δημοτική κοινότητα Λίμνης  προκειμένου να στεγαστεί η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου μας και  συγκεκριμένα, το λογιστήριο, το τμήμα Προσωπικού, το τμήμα Εσόδων, η  Ταμειακή Υπηρεσία και το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης.

Παραπέμπει το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για τις  περαιτέρω ενέργειες σύμφωνα με τι διατάξεις του άρθρου 72 του Ν. 3852/2010.

Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων κ. Παναγιώτου Κων/νου- Γεωργατζή Ευαγγέλου-Κουτσουρά Σταύρου-Αλεξίου Ιωάννη-Γιανιού Κων/νου- Κατσούρα Δημητρίου-Μουστάκα Νικολάου

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.