powered by Surfing Waves

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Όργιο παράνομων συνδέσεων ύδρευσης






Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μετά από σχετικούς ελέγχους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης, όργιο παράνομων παροχών ύδρευσης κατά μήκος του Καλλικρατικού πλέον δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου από ελέγχους της υπηρεσίας εντοπίστηκαν περισσότερες από 600 περιπτώσεις παράνομων συνδέσεων παροχής ύδρευσης κυρίως στους πρώην δήμους Αβδήρων και Σελέρου.

Με αυτοσχέδιες παρεμβάσεις επιτήδειοι έκλεβαν νερό επί χρόνια, χωρίς φυσικά να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ καθώς δεν είχε τοποθετηθεί το ανάλογο υδρόμετρο στις συνδέσεις τους.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό των ελέγχων η ΔΕΥΑ Αβδήρων προχώρησε στην άμεση τοποθέτηση 662 υδρομέτρων στις περιπτώσεις όπου διαπιστώθηκε παρανομία, ενώ αναμένεται να υπάρξει κινητοποίηση για την επιβολή προστίμων, καθώς και έλεγχος ώστε να διαπιστωθεί εάν αυτές οι παράνομες συνδέσεις λειτουργούσαν όλα αυτά τα χρόνια με την ανοχή της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

Ο έλεγχος για τον εντοπισμό παρόμοιων περιπτώσεων παρανομίας συνεχίζεται.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.