powered by Surfing Waves

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Μαθήματα κοινωνικής δράσης από το Σύλλογο της Κηρίνθου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηρίνθου ανέλαβε εθελοντικά την φροντίδα και την συντήρηση της Τ.Κ. Κηρίνθου. Η εθελοντική αυτή δράση αποτελεί μια υγιή αντίδραση σε φαινόμενα αδράνειας και αποχής που παρατηρούνται στην τοπική κοινωνία μας. Είναι μια υγιής απάντηση στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής και την εγκατάλειψη των κοινοτήτων μας που έχει φέρει η κρίση αλλά και ο αυτισμός της δημοτικής αρχής. Η ανάπτυξη τέτοιων πρωτοβουλιών είναι επιτακτική ανάγκη, και πρέπει να έχει την ενθάρρυνση και υποστήριξη όλων μας. Εκτός του ότι διαμορφώνουν νέα κοινωνικά ήθη που τονώνουν την συνεκτικότητα του κοινωνικού ιστού, ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.