powered by Surfing Waves

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Καταγγελία Αναγνώστη: Μυρίζει τυρίλα ο Μεγάλος Πλάτανος από παράνομες εναποθέσεις σκουπιδιών




Το Ε.Β. έλαβε την παρακάτω καταγγελία από  αναγνώστη. αν γνωρίζεται κάτι παραπάνω παρακαλώ ενημερώστε μας:


"Είμαι δημότης Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας και ήθελα να καταγγείλω ένα γεγονός που πληροφορήθηκα από φίλους που έκαναν βόλτα στην Β. Εύβοια σήμερα το πρωί. Γύρω στις 10.00 π.μ. κι ενώ περπατούσαν προς τον Μεγάλο Πλάτανο είδαν ένα λευκό φορτηγάκι φορτωμένο διάφορα αντικείμενα να κατευθύνεται στην περιοχή πίσω από τον Μεγάλο Πλάτανο. Όταν έφτασαν δε στον πλάτανο, η περιοχή μύριζε έντονα "τυρίλα". Στη συνέχεια, γύρισαν προς τα πίσω και είδαν το ίδιο φορτηγάκι να επιστρέφει εντελώς άδειο. Είναι προφανές ότι κάποιοι αδειάζουν μπάζα στην περιοχή και από την περιγραφή του εν λόγω οχήματος έχω την πεποίθηση ότι αυτό γίνεται από τον ίδιο τον Δήμο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.