powered by Surfing Waves

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ημερίδα για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αυτοδιοίκησης

Ημερίδα, με θέμα «Ευρώπη, χθες-σήμερα-αύριο: Αυτοδιοίκηση και Ευρωπαϊκή Επιτροπή» διοργανώνεται από το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, την Παρασκευή 11 Μαΐου, στις 10 και μισή το πρωί (Αμαλίας 8, Αθήνα).

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν είτε ηλεκτρονικά στοdimitra.georgana@ec.europa.eu ήafroditi.sdraka@europart.europa.eu είτε τηλεφωνικά στο 2106772129 (κυρία Λαμπροπούλου).

Συνδιοργανωτές της ημερίδας είναι η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Εδαφικής Συνεργασίας «Αμφικτυονία», η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και η ΕΕΤΑΑ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.