powered by Surfing Waves

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Άμεση πρόσληψη τριών ατόμων εκτός ΑΣΕΠ και εκτός "αυτεπιστασίας" αποφάσισε η ΔΕΥΑ

Ενώ έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος την άμεση πρόσληψη τριών ατόμων με δίμηνη σύμβαση για την αποκατάσταση φθορών λόγο κακοκαιρίας ανακοίνωσε η ΔΕΥΑ  σήμερα στο Διαύγεια.
 Ως γνωστόν ο προεδρος της ΔΕΥΑ ΜΑντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας είναι  ο τοπικός κομματάρχης υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας.
Δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των προσληφθέντων.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ αιτιολόγησε την  απόφαση του λέγοντας οτι "η ανάγκη της υπηρεσίας για άμεση πρόσληψη προσωπικού είναι μεγάλη αφού το ήδη υπάρχον προσωπικό δεν επαρκεί λόγω της διεύρυνσης των ορίων της επιχείρησης. Επίσης οι βλάβες σε δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης μετά τις τελευταίες άσχημες καιρικές συνθήκες που είχαμε στην περιοχή μας είναι πάρα πολλές και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Έτσι θα πρέπει να προβούμε στην άμεση πρόσληψη τριών ατόμων".


Οπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ  την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού απαιτείται:
"Α.- Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με την οποία θα διαπιστώνεται η αναγκαιότητα της πρόσληψης και η αιτιολόγηση αυτής, οι απαιτούμενοι κλάδοι και ειδικότητες του προσωπικού που πρόκειται να προσληφθεί και η διάρκεια της σύμβασης μέχρι δύο (2) μήνες.


Ο πίνακας των προσληπτέων που συντάσσεται στην συνέχεια αποστέλλεται κάθε φορά στο ΑΣΕΠ καθώς και όλοι οι πίνακες προσληπτέων κάθε έτος αποστέλλονται επίσης στο ΑΣΕΠ μέχρι 31η Ιανουαρίου του επομένου έτους, με την επισήμανση ότι η διάρκεια της σύμβασης δεν πρέπει να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/94. Πρόσθεσε ακόμη ότι η αναφερόμενη περίπτωση της διμήνου πρόσληψης, δεν ανάγεται στις περιπτώσεις του άρθρου 20 του Ν. 2190/94 που προβλέπει με την επιφύλαξη φυσικά της παραγράφου 3 του ίδιου άρθρου, την πρόσληψη προσωπικού μέχρι τέσσερις (4) μήνες στις περιπτώσεις πλημμυρών, παγετών, πυρκαγιών κ.λ.π. Σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις και τις ανάγκες των υπηρεσιών της επιχείρησης μας, πρέπει να προβούμε στην πρόσληψη διμήνου χρονικής διάρκειας, ως κατωτέρω που αποτελεί και πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο."


Οι 303 άνεργοι του δήμου που εχουν αξιολογηθεί απο το ΑΣΕΠ να μπούν στο πρόγραμμα αυτεπιστασία


Τι ενέργειες πρέπει να κάνει ο δήμος για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα απασχόλησης με αυτεπιστασία στο δήμο μας


50 εγκεκριμένες θέσεις "κοινωφελούς εργασίας" για ανέργους που περιμένουν στο δήμο μας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.