powered by Surfing Waves

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Κατανομή 1η δόσης στα δημοτικά σχολεία του δήμου


Tο Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε: A)Την αποδοχή από το Υπουργείο Εσωτερικών της 1η δόσης έτους
2012 ποσού 33.281,85€ για κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Β)Την κατανομή του ανωτέρω ποσού στις σχολικές επιτροπές, ούτως ώστε να διατεθεί στις αντίστοιχες σχολικές μονάδες. Το ποσό που αναλογεί στην Α/θμια Σχολική Επιτροπή ανέρχεται στο ύψος των 18.305,02€. Η σχολική επιτροπή κατένειμε το ποσό ως εξής:


Ο κ. Τζαχρήστος ανέφερε ότι επειδή η Σχολ.Κοινότητα Δημοτικού Δάφνης έχει  απόθεμα , το ποσό που του αναλογεί να διατεθεί στην Σχολ.Κοιν. Δημοτικού-Νηπιαγωγείου  Αγίας Άννας διότι έχει επιπλέον υποχρέωση την ρύθμιση του ΙΚΑ. Ακόμη ανέφερε ότι η Σχολ.Κοινότητα Δημ.-Νηπιαγ. Πηλίου κατά το Σχολ. Έτος 2010-2011 πλήρωσε την καθαρίστρια ορισμένου χρόνου με χρήματα που της είχαν διατεθεί για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών λόγω καθυστέρησης του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. να καταβάλει την χρηματοδότηση για αυτό πρέπει να της διαθέσουμε το ποσό αυτό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.